Puur, veilig, liefdevol, speels, educatief, verbindend

Wat doen we bij Connected Hearts?

Hoe zou jouw leven eruit zien als je elke dag compleetheid, heelheid en je onderling verbonden zou voelen?

Connected Hearts brengt mensen dichter bij elkaar. En ook dichter bij zichzelf, dichter bij hun gevoel en hun hart.

Je hart is immers de beste raadgever in jouw leven. Vandaar het belang de connectie eerst bij jezelf te versterken, om dan vanuit jouw authentieke zelf, eerlijke, duurzame en degelijk gewortelde relaties aan te gaan.

Connected Hearts biedt aan iedereen de mogelijkheid om weer echt te verbinden met zichzelf en met elkaar.

We creëren een veilige omgeving waarin je helemaal thuis kan komen bij jezelf.

Wees welkom op één van onze workshops en like onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/connectedheartsbygert/

Bekijk de Docu RAAK, gefaciliteerd door Connected Hearts: https://youtu.be/KJNMc2ICNuA

 

Ervaringen van deelnemers

Een zachte en aangename workshop waar veiligheid en contact met elkaar centraal staan. Na de workshop voelde ik mij zeer rustig en kalm.

M.R., Genk

Ik heb zelf al een aantal knuffelworkshops gevolgd bij Gert en toch is het elke keer weer anders, met andere muziek en andere oefeningen. Vanaf de eerste keer voelde ik mij er onmiddellijk veilig en hoewel ik in het begin telkens nog wat aarzelend ben en mij meestal afvraag wat ik er juist kom doen, besef ik aan het einde toch steeds weer hoe hard ik dit nodig had. Voor mij is het een hele mooie manier om echt connectie te maken met andere gelijkgezinden.

Gunther, Hasselt

Moeilijk om zoveel gevoel en verbondenheid in woorden te beschrijven. Het gaan ervaren is de boodschap. Geniet ervan!

S.V., Antwerpen

What a gift… I left the workshop with such a light and happy heart. Thanks to his great spirit, Gert managed to make us feel safe and relaxed. It felt like we all knew each other for more than a few moments. Thanks for this moment of pure connection and warmth! I’m looking forward to the next workshop!

Nathalie, Brussels

Mijn eerste ervaring met Gerts workshop was het woord 'knuffel' dat voorbij gesurfd kwam op Facebook. Mijn eerste reactie was: "Ik ga echt niet knuffelen!" Angst voor weet ik veel. Maar ik miste warmte. Warmte die ik mezelf niet kon geven. Dus toch maar knuffelen. De eerste maal was ik verbijsterd over de inpakt van de oefeningen. En het zorgvuldig opgebouwd programma dat me al snel een warm gevoel gaf. Gaandeweg, na enkele workshops te hebben gevolgd, merkte ik dat de warmte die ik zocht in mezelf zat. De mooie oefeningen, de connectie met anderen en met mezelf... Zelfs na vele malen is het steeds weer thuiskomen bij mezelf en anderen.

Geert, Houthalen

Ik dacht niet dat ik een 'probleem' had met aanraking of knuffelen. Toen ik uit nieuwsgierigheid op Gert's workshop terecht kwam, besefte ik plots hoe erg ik bewuste aanraking zonder agenda of verwachtingen had gemist. Ik hield me altijd in. "Wat zouden de anderen denken?" of "Wat als ik een vriendin een knuffel wil geven of haar arm even wil aanraken en ze wijzen me af?" Ik had me opgesloten in een eenzaam bubbeltje, zonder dat ik het besefte. Sindsdien heb ik geleerd om mezelf toe te staan vriendschap en liefde uit te drukken. En daarnaast is het ook gewoon heel leuk en ‘recharging’ om te genieten in de workshops van Connected Hearts. Altijd hartverwarmend en lichtvoetig! Gert faciliteert zijn workshop met lichtheid, deskundigheid en warmte. Vertrouwen en veiligheid zijn de sleutelwoorden van wat hij doet. Zo laat hij ieder op zijn/haar eigen tempo floreren. Een hartverwarmende ervaring gegarandeerd!

Mei Lan, Leuven